Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu este făcută responsabilă de Marcel Ciolacu pentru căderea PSD în sondaje

olguţa vasilescu

Olguţa Vasilescu pare a fi intrat în anul cel greu. După ce fratele de arme Codrin Ştefănescu a anunţat că nu mai are ce discuta cu ea, pentru că s-a dat cu Ciolacu, acesta din urmă o face praf şi pulbere.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că PSD a pierdut foarte multe voturi pentru că l-a înjurat pe Klaus Iohannis.

El a spus că PSD a scăzut la 18% după ce liderii partidului l-au catalogat drept nazist pe Klaus Iohannis. „Dacă am fost de două ori prosti, trebuie să continuăm în aceeaşi logică?”, declara Ciolacu pe acelaşi subiect, în urmă cu o săptămână.

„Nu sunt adeptul, am văzut că mi se aduce această… Tot timpul mi se spune că nu îl înjur suficient pe Iohannis sau pe Orban sau… Am văzut eficienta politică, până la urma politică se face pe voturi. Eficienţa politică când tot PSD-ul sau anumiţi colegi de-ai mei din PSD toată ziua erau la televiziuni şi îl făceau nazist, neamţ. Acea eficientă a fost că la un moment dat partidul a ajuns la 18% şi a pierdut atât alegerile parlamentare cât şi prezidenţiale. (…) În acest moment, trendul este crescător”, a declarat Ciolacu, la B1 TV.

„Am văzut şi părerile unora din interiorul partidului, şi din afară partidului că trebuie să îl suspendăm pe Iohannis, mă mir că nu mi-au cerut să vin şi cu un proiect de lege de amnistie şi graţiere, ca să răsturnăm iarăşi masa”, a mai spus Ciolacu.

Unul dintre liderii PSD care l-au catalogat drept nazist pe Iohannis este Lia Olgu’a Vasilescu, pe care Ciolacu vrea acum să o facă prim-vicepre;edinte al PSD, alături de Gabriela Firea.

„Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-istii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3, în noiembrie 2019.

Pe 24 august 2018, Olguta Vasilescu a criticat declaraţia preşedintelui Iohannis în care spunea că PSD a gazat romanii la protestele din 10 august. Fostul ministru al Muncii preciza atunci ca afirmaţiile acestuia nu sunt demne de un şef de stat şi „ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri