Caută
Close this search box.

Olguța Vasilescu se crede deja primar. Şi-a făcut carte de vizită cu „primar al Craiovei”

Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu se prezintă deja ca primar al Craiovei, deşi încă nu au avut loc alegeri locale şi, cu atât mai puţin, nu a fost aleasă în această funcţie.

Într-o postare pe Facebook, în care relatează despre o vizită în Sectorul 4 al Capitalei, Vasilescu afirmă că „m-a ajutat mult să îmi definitivez mai multe proiecte, pe care le voi implementa în următorii ani, ca primar al Craiovei”.

„Astăzi, am vizitat împreună cu Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, din Bucureşti, ultimele obiective realizate de el: Piaţa Sudului şi parcările supraterane. E incredibil cât s-a schimbat acest sector în ultimii ani, sub conducerea lui Daniel! A mers mult pe reabilitarea infrastructurii, a locurilor de joacă, a şcolilor şi pieţelor şi a cultivat artiştii locali care au realizat adevărate opere stradale. Aici a recunoscut că a preluat şi din ideile noastre de la Craiova.

M-a ajutat mult să îmi definitivez mai multe proiecte pe care le voi implementa în următorii ani ca primar al Craiovei şi am stabilit că echipele noastre vor face schimb de informaţii pe viitor, pentru că totdeauna mai avem ceva de învăţat de la cei cu adevărat buni! Iar Daniel Băluţă a fost declarat, în 2019, ‘primarul anului’. Felicitări! Chiar mi-a plăcut ce am văzut!”, a scris Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

DNA a anunţat că l-a trimis în judecată pe Marian Goleac, şeful ADP Sector 4, mâna dreaptă a primarului PSD Daniel Băluţă. Acesta şi-a falsificat studiile pentru a obţine funcţia de director. În mod normal, el putea să fie angajat doar ca „lucrător pentru salubrizare spaţii verzi, îngrijitor clădiri, fierar betonist, pavator”, anunţă DNA.

Jurnaliştii de la Rise Project l-au acuzat recent pe Goleac că este în strânsă legătură cu interlopii din Clanul Sportivilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri