Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu şi Manda şi-au luat apartament de 250.000 de euro, în Bruxelles

olguţa vasilescu

Probabil cel mai comod europarlamentar român și-a cumpărat un apartament de un sfert de milion de euro făcând un împrumut bancar. Manda este solvabil deoarece câștigă 80.000 de euro pe an în Parlamentul European unde a fost trimis, anul trecut, de PSD.

După un an de mandat la Bruxelles, activitatea sa oficială constă „într-o întrebare orală” despre „Funcționarea pieței interne”. Manda a vrut să știe cum vor fi afectate firmele de transport după ce a fost votat „Pachetul privind mobilitatea I referitor la detașarea șoferilor, perioadele de conducere și perioadele de repaus și adaptările la evoluțiile din sectorul transportului rutier.”

Manda a mai propus, pe 12 decembrie și „Rezoluția Parlamentului European referitoare la comemorarea celei de a 30-a aniversări a revoluției din România din decembrie 1989”. Rezoluția a fost semnată de majoritatea europarlamentarilor români.

Claudiu Manda nu a avut nici „contribuție la dezbaterile din plen” și nicio „întrebare cu solicitare de răspuns scris” pe toată durata mandatului.
Claudiu Manda a încasat, pentru primul an de europarlamentar, în jur de 80.000 de euro net la care se adaugă diurnă, bani de cazare și transport (alte zecid e mii de ero).

Al doilea an de mandat a fost început mai curajos de Manda care, în 10 iunie 2020, a propus o rezoluție privind regimul muncitorilor transfrontalieri, informează Petre Bădică de la Newsweek.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri