Caută
Close this search box.

Orlando Teodorovici afirmă că Marcel Ciolacu este cel ce a propus-o pe Dăncilă lider la PSD VIDEO

eugen teodorovici

Orlando Teodorovici, fost membru al conducerii PSD, a afirmat că Dăncilă a ajuns candidata PSD la preşedinţia partidului la propunerea lui Marcel Ciolacu. Acum, Ciolacu nu mai vrea să vorbească cu Dăncilă şi susţine că aceasta face jocuri externe de PSD.

„Domnul Ciolacu a fost cel care a propus-o pe doamna Viorica Dăncilă în CEx-ul în care s-a aprobat candidatura domniei sale. (…)  A fost primul care a luat cuvântul în acel CEx, a vrut să ia primul cuvântul tocmai probabil pentru a indica o anumită linie în CEx şi a spus foarte clar, cutuma partidului obliga preşedintele să fie cel care-şi asuma o astfel de candidatura.

(…) Decizia partidului, la dorinţa domnului Marcel Ciolacu a fost că doamna Viorica Dăncilă să fie candidatul PSD. M-am supus deciziei partidului, au fost doar două voturi împotrivă la acea vreme în CEx”, a declarat Teodorovici.

El a spus că doar domnul Stănescu şi domnul Mitică Buzatu au votat împotriva candidaturii lui Dăncilă. Teodorovici a mai dezvăluit că Ciolacu a promis că nu va candida la şefia PSD dacă va fi lăsat să preia interimar conducerea PSD.

„În grupul colegilor care au susţinut schimbarea a fost declaraţia. Mi s-a spus de cei care au fost acolo. A zis că nu va fi interimar mai mult de două luni de zile şi că nu va candidă. Ştiu că în februarie a fost o dispută, neînţelegere între Ciolacu şi Grindeanu. Eu ştiu că Grindeanu nu vrea să fie preşedintele partidului. Am avut discuţii cu Sorin”, a mai spus Teodorovici.

Senatorul PSD a mai spus că Ciolacu nu va avea respect faţă de legile ţării.

„M-a invitat să fiu vicepreşedinte. Cred că acum o lună a fost. Am spus că nu pot fi în echipă cu cineva care a încălcat Statutul partidului. Congresul va fi un prilej să clarificăm lucrurile. Eu am să respect ce spune partidul, nu ce spune echipa domnului Ciolacu. (…) Eu nu am cum să cred că Ciolacu va avea respect faţă de legile ţării când a încălcat legea partidului. Cu alte cuvinte nu l-aş vota pe Marcel Ciolacu. Legea trebuie să fie respectată de toţi”, a subliniat Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri