Caută
Close this search box.

Poliţistul pe care PSD l-a folosit la scena cu gunoierii şi Nicuşor Dan a fost reţinut, trafic de influenţă VIDEO

psd

Poliţistul local care a asigurat protecţia maşinilor de salubritate ce bruiau conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan a fost reţinut în trecut, pentru trafic de influenţă.

Mai multe zeci de maşini de salubritate au fost trimise joi de primarul PSD Daniel Florea să bruieze conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan. La finalul conferinţei, Nicuşor Dan i-a cerut socoteală unui poliţist local care dirija maşinile de salubritate. Acesta a reacţionat nervos şi l-a acuzat pe Nicuşor Dan că face circ.

„Cine face presiuni asupra lui Nicuşor Dan, cine a pus mâna pe administraţia locală din Bucureşti… un inculpat pentru luare de mită şi trafic de influenţă. A dirijat traficul ca să faciliteze bruiajul!

Numele lui este Stelică Iulian Petculeţ, angajat al Poliţiei Locale sect 5. Soţia lui este angajată la Poliţia Locală Bucureşti. Stelică Iulian Petculeţ a fost angajat în decembrie 2019 la Poliţia Locală Sector 5. Înainte a lucrat la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, unde a comis-o”, a informat Ciprian Ciucu, liderul PNL Sector 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri