Caută
Close this search box.

PSD: Există o Românie ai căror copii își pot serba ziua cu 100 de invitați

rareş bogdan

PSD susţine că pentru PNL există două Românii, una a celor care respectă legea şi una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, „cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei”, făcând trimitere la liberalul Rareş Bogdan.

Atacul vine după ce în Libertatea a apărut un articol în legătură cu petrecerea cu 100 de persoane la restaurant din Cluj pe care ar fi dat-o Rareş Bogdan pentru ziua fiicei sale.

„Pentru PNL există două Românii!

– Una a celor mulți, obligați să respecte legea, dar pentru care statul nu găsește niciodată resursele necesare. Alta a lor, a șmecherilor PNL de la putere, care își poate permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor și pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct.

– Una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei. Alta a celor mulți, cu școli închise, lăsați fără educație și fără alocații dublate! Pentru ei statul condus de PNL nu are bani!

Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanțare socială, fie că – pur și simplu – nu au avut banii necesari pentru acest lucru?”, este mesajul transmis marţi de PSD pe pagina de Facebook.

Jurnaliştii de la libertatea.ro au scris că europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a dat o petrecere adevărată de ziua fiicei sale, în plină pandemie de coronavirus şi stare de alertă, perioadă în care petrecerile mari sunt interzise în interior şi autorităţile ne îndeamnă la respectarea regulilor de igienă şi distanţare fizică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri