Caută
Close this search box.

PSD își scoate la ”încălzire” candidatul la prezidențiale pentru 2024!

gabriela firea

Președintele interimar al PSD a declarat că se întâlnește des cu liderul Pro România, Victor Ponta, cu care discută despre o posibilă alianță. Dat fiind că Victor Ponta și-a anunțat intenția de a candida, în 2024, pentru funcția de președinte al României, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă îl va susține.

„E unul din punctele pe care le discutăm. Domnul Ponta mi-a răspuns: <<Eu mi-am anunțat candidatura la funcția de președinte. Dacă vom face parte dintr-o alianță, este decizia alianței!>>. În acest moment, cred că cel mai bun candidat din punctul de vedere al PSD la această atât de înaltă funcție este, de departe, Gabriela Firea. ”, a spus Marcel Ciolacu.

Când a fost întrebat ce ar spune despre o alianţă cu partidele lui Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta, Ciolacu a spus următorul lucru:

„Categoric. E important ca noi să nu ne îndepărtăm de agenda cetăţeanului, pentru că lumea este înspăimântată de criza economină mai mult decât de pandemie”, a transmis Marcel Ciolacu la emisiunea „Sinteza zilei”.

Marcel Ciolacu a declarat că a avut o discuție cu Victor Ponta, căruia i-a reproșat anumite atacuri pe care acesta le-a făcut la adresa partidului şi a unor membri, adăugând că nu va mai accepta o astfel de atitudine. „Am avut discuții cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Sunt niște excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, având în vedere și trecutul comun, să fie făcute anumite afirmații, atacuri împotriva membrilor sau PSD, partid care l-a făcut premier și i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidențiale.

Să ne facem că uităm trecutul din PSD? Eu nu o să mai accept atacuri. Am încheiat, totuși, conversația într-o notă optimistă”, a declarat șeful PSD în cadrul emisiunii menționate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri