Caută
Close this search box.

PSD refuză prelungirea stării de alertă. „Nu vedem o explozie de cazuri. Iohannis să vină cu argumente ştiinţifice“

psd

Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, susţine că social-democraţii nu vor vota în Parlament prelungirea stării de alertă, aşa cum a cerut Klaus Iohannis. ”Preşedintele nu vine cu niciun fel de dovadă ştiinţifică”, a motivat Romaşcanu. Fără voturile PSD, starea de alertă nu poate fi prelungită.

”Preşedintele nu vine cu niciun fel de dovadă ştiinţifică. Decizia PSD este de a nu vota prleungirea stării de alertă. Există ordonanţe de urgenţă şi alte mijloace ale Guvernului, nu e nevoie de prelungirea stării de alertă. Avem 100 şi ceva de cazuri pe zi, cu deschiderea teraselor şi cozi la graniţe. Nu vedem o explozie de cazuri. Vreţi să legiferăm, veniţi cu argumente ştiinţifice”, a spus Lucian Romaşcanu la Digi 24.

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat marţi cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu mai mulţi miniştri noile măsuri de relaxare care vor intra în vigoare începând cu 15 iunie. Şeful statului susţine că se impune prelungirea stării de alertă, dar cu mai puţine restricţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri