Rareș Bogdan a dezvăluit că a stat de vorbă cu Ludovic Orban despre autorul celebrei fotografii de la Guvern şi că „premierul are numele respectiv”.

„Premierul are numele respectiv, mi l-a zis şi mie. Nu sunt abilitat, nici nu vreau să… Eu i-am spus şi lui Ludovic, vă zic şi dumneavoastră. Eu nu cred că omul ăla (n.r. cel care a făcut poza din biroul lui Orban) a vrut să îi facă rău premierului, miniştrilor sau PNL-ului.

Cred că, în tipicul românesc specific naţiei ăsteia, mai special în zona Dunăreană, este să se laude. Eu cred că l-o fi prins la vreo prietenă, vreo iubită. „Uite, domnule, unde sunt eu”.

Aşa cred că a făcut-o şi de acolo a ajuns în spaţiul public. Dar nu sunt investigator”, a declarat Rareș Bogdan, într-un interviu pentru libertatea.ro.

„Eu l-am rugat să nu mai lase… I-am spus: „Ludovic, îţi spun de luni de zile – nici măcar eu, care sunt vice-preşedinte al partidului – nu ai voie să intri cu telefonul. Aşa cum la Cotroceni nu se intră cu telefonul, nici la tine nu trebuie să laşi pe nimeni să intre cu telefonul mobil”.

1.188 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =