Caută
Close this search box.

Român, erou în Italia după ce a salvat o copilă de la înec

Sorin este român și a devenit erou în Italia după ce a salvat o copilă de la înec. Înaintea conaţionalului nostru, tatăl fetei a încercat să o salveze, fără succes. Bărbatul şi-a pierdut viaţa. Românul a reuşit să scoată copila din apele învolburate şi să o ducă în siguranţă pe mal.

Sorin Ursuț are 47 de ani și se află în Italia de 18. Este căsătorit, are un fiu și locuiește la Cornate d’Adda. Românul lucrează ca operator salubritate, dar este pasionat de pescuit.

Românul, numit de presa din Italia „înger”

Pe el, presa din Peninsulă l-a numit „îngerul râului Adda”, după ce, sâmbătă, românul a salvat de la înec o fetiță în vârstă de 10 ani. Copila se afla pe malul râului, împreună cu tatăl și câinele familiei, când a alunecat și a căzut în apă. Imediat, părintele copilei a sărit să-și salveze fiica, dar a fost luat de curenții puternici. Sorin a văzut scena și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a aruncat în apă ca să îi salveze.

Tatăl fetiței a intrat în apă să o salveze și n-a mai iesit: a fost găsit mort

A reușit să o aducă pe fetiță la mal, însă tatăl copilei nu a mai putut fi salvat. Angelo Belluscio, de 47 de ani, a fost găsit mort de scafandri, duminică dimineață, la Trezzo, la 2 kilometri distanță de locul tragediei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri