Caută
Close this search box.

Sălaj: Bărbat care nu a ieșit din casă de mai bine de un an, infectat cu noul coronavirus

Un bărbat care nu a ieșit din casă de un an și jumătate este prima persoană infectată cu noul coronavirus din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj.

Primarul Septimiu Țurcaș a spus într-o intervenție pe Facebook că bărbatul a fost internat la spitalul din Șimleul Silvaniei, suport COVID, pentru o perioadă de 20 de ore, apoi a fost transferat la Spitalul de Infecţioase din Zalău.
Bărbatul are 51 de ani, comorbidități și probleme de sănătate.

„Din păcate, primul caz de infecţie cu coronavirus a fost confirmat în oraşul Şimleu Silvaniei. O persoană din Şimleu Silvaniei, la primul test care i s-a făcut, a fost confirmat pozitiv. (…) Ceea ce este şi mai curios este faptul că persoana nu a ieşit din casă de cel puţin un an jumate, din informaţiile pe care le am eu”, a spus Ţurcaş.

DSP Sălaj face o anchetă epidemiologică în acest caz pentru identificarea contacților bărbatului, care vor fi izolați acasă.

„Există posibilitatea ca primul test care a confirmat că persoana respectivă are virusul să nu se confirme la al doilea test”, a precizat primarul.

Septimiu Țurcaș a afirmat că firma care se ocupă de dezinfecție în oraș va interveni și în blocul în care locuiește bărbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri