Caută
Close this search box.

Scandal în PSD. În ringul de box, Ionel Arsene şi Paul Stănescu!

psd

Războiul din PSD se amplifică. Baronul de Neamţ, Ionel Arsene, a lansat un atac violent împotriva secretarului general al PSD, baronul Paul Stănescu.

“Întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeaşi echipă prefera bălăcăreala sau să îşi spele rufele în public.

Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate uşor vedea. E despre a fi bărbat şi despre a avea curajul de a-ţi exprima nemulţumirile verde în faţă. Este despre a fi capabil să recunoşti când alţii sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public şi să te foloseşti de metode specifice vechii Securităţi pentru a-ţi crea posibile avantaje.

Paule, îţi spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generaţie, capabil să înţeleagă că vechile metode de a face politica nu mai dau rezultate. Acţiunile lui de a face opoziţie reală la actuala putere liberală, care a prăbuşit România, sunt ceea ce aşteaptă cu adevărat oamenii.

Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puţină răbdare şi, în loc să îţi critici public colegii de partid, mai bine să arăţi tu cu ce eşti mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deşi ştii şi tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”, a scris Arsene pe Facebook.

Paul Stănescu a declarat la Europa liberă că Teodorovici a fost o calamitate pentru PSD. Teodorovici intenţionează să candideze la şefia PSD împotriva lui Ciolacu, care este susţinut de Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri