Caută
Close this search box.

Sociologul Vasile Dîncu, categoric cu Olguţa Vasilescu. „Ea are eticheta că minte. Am făcut multe studii de brand” VIDEO

vasile dîncu

Nou atac devastator al lui Vasile Dîncu, susţinut de organizaţiile PSD din Transilvania pentru funcţia de preşedintele al Consiliului Naţional al PSD, la adresa Liei Olguţa Vasilescu.

El susţine că a făcut studii, din care rezultă că electoratul o percepe drept mincinoasă.

„Olguta Vasilescu are etichetă, am făcut multe studii de brand pe oamenii partidului, ea are eticheta că minte. Ea a spus că nu a pierdut niciodată alegerile şi că noi la Cluj am făcut 7-8%. E o idee vadimistă, comunicarea noastră la PSD a fost invadată de PRM la un moment dat. Ideea este că ‘spune orice’, asta mi-a spus-o şi mie Vadim Tudor, când eram senator, că poţi să spui orice, că nimeni nu verifică.

A zis că nu a pierdut niciodată alegerile.  Ea a fost membră PRM din 1991, scrie în CV-ul ei, şi a pierdut alegerile în 1992, în 1996, în 2000, în 2004. S-a înscris în PSD în 2007, când a candidat pe lista USL. Deci, ea s-a dus la ăla care a bătut-o tot timpul şi a câştigat pe listele USL, unde era şi cu liberalii, şi cu toată lumea împreună.

(…) Este o minciună să spună că noi, la Cluj, nu am câştigat niciodată alegerile, că avem 7%. Nu este adevărat”, a declarat Dîncu, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

„Ce s-a întâmplat din 2016, mai ales în primul an, în 2017, a distrus total imaginea PSD-ului. Din 46%, am ajuns la 20%”, a mai spus Dîncu. El a menţionat că Ciolacu îl doreşte în fruntea PSD. „Echipa Ciolacu m-a chemat alături şi sunt alături de această echipă, în acest moment”, a subliniat Dîncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri