Caută
Close this search box.

Șoferul care a băgat șase oameni în spital, în timp ce făcea live pe Facebook, avea o alcoolemie uriașă

Grav accident de circulaţie, seara trecută, în Botoşani! Şase oameni au ajuns de urgenţă la spital, după ce un individ, fără permis de conducere valabil şi băut bine a gonit cu masina prin oraş. La o trecere de pietoni a spulberat un autoturism, oprit să acorde prioritate de trecere unui pieton. Cursa nebună a fost transmisă live pe FACEBOOK.

Tânărul în vârstă de 28 de ani din Botoşani, care a provocat accidentul rutier în urma căruia şase persoane au fost rănite, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, şoferul a avut o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

„În acest moment, tânărul se află în custodia Poliţiei şi este audiat în prezenţa unui avocat ales. El este cercetat pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului”, a precizat Nenişcu, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri