Aceasta este soţia lui Marius Pieleanu. Ia peste 5.000 de euro lunar, de la Curtea de Conturi, unde a ajuns la propunerea partidului lui Voiculescu, PPUSL. O cheamă Ileana Manuela Pieleanu.

În 2014, publicația Adevărul descria modul în care a fost angajată Ileana Pieleanu, la Curtea de Conturi: „Ceilalţi patru candidaţi validaţi la Curtea de Conturi sunt fostul senator social-democrat Cosmin Nicula, Dan Firţescu – ambii susţinuţi de PSD, Dezsi Attila (UDMR) şi Ileana Manuela Pieleanu (PC).

„Manuela Ileana Pieleanu, comisar-şef la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, susţinută de PC, este un alt consilier de conturi a cărui experienţă profesională nu se poate asocia în nici un chip cu activitatea Curţii de Conturi. Ea este soţia mult mai cunoscutului Marius Pieleanu, a cărui societate, Avangarde, face sondaje de opinie pentru PC şi PSD.

Pieleanu este un apropiat al conservatorilor şi frecvent comentator la Antena 3. Potrivit unor surse, serviciile aduse de soţ conservatorilor au propulsat-o pe Manuela Pieleanu în fotoliul de consilier”, scria sursa citată.

1.401 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here