Caută
Close this search box.

Sursa zero a fotografiei făcute în biroul lui Orban ar fi Cristian Vasilcoiu VIDEO

orban

Premierul Ludovic Orban a anunţat că sursa zero a campaniei pornite de PSD împotriva sa, pe tema imaginilor din biroul său, este Cristian Vasilcoiu, consilierul Olgutei Vasilescu.

„Tema demisiei a fost promovată de PSD, de Eugen Teodorovici, de consilierul Olgutei Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, care cred că este sursa zero a campaniei. E normal ca un partid advers să profite de acest fapt, dar le-aş recomanda să nu arunce piatra fiindcă se ştiu ei că nu sunt în măsură.

Eu le spun să ridice piatra doar cei care consideră că n-au greşit. Odată ce a apărut această fotografie, am considerat că este normal să plătesc amendă. Aici este o chestiune, la amendă: cu cât omul are o funcţie mai înaltă, cu atât amenda trebuie să fie mai mare. A venit agentul la mine, mi-a întocmit procesul verbal şi am plătit amenda maximă, aşa mi s-a părut normal.

M-am gândit cum să plătesc amenda. Iniţial, m-am gândit să o plătesc la CEC, dar era închis, fiind sâmbătă. Ulterior, mi-am adus aminte de Ghişeul.ro şi am plătit acolo. A funcţionat foarte bine”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri