Caută
Close this search box.

Tâlhărită şi incendiată în staţia CFR unde lucra pentru că s-a opus din răsputeri violului

Dramă cumplită trăită de o angajată a CFR în vârstă de 50 de ani. Pe 30 mai, în stația CFT Ivești, județul Galați, femeia a fost atacată cu brutalitate de un bărbat de 25 de ani.

Individul a dat buzna peste impiegatul de mişcare în propriul birou, i-a furat telefonul mobil şi o sumă de bani, iar apoi a încercat să o violeze. Pentru că nu a reuşit, bărbatul a luat un stingător şi a lovit-o în cap până a lăsat-o inconştientă, iar apoi a dat foc la bunurile aflate în birou, cu intenţia de a-şi şterge urmele.

„În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Iveşti. Din cercetări a reieşit că agresorul, folosind violenţa, ar fi sustras victimei telefonul mobil şi o sumă de bani, încercând totodată să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şansa victimei a fost staţia de emisie-recepţie, care rămasese deschisă pe birou şi prin intermediul căreia colegii femeii de 50 de ani i-au auzit ţipetele şi au fugit să îi sară în ajutor. Dacă aceştia nu ar fi intervenit rapid, victima ar fi ars de vie în staţia CFR. Chiar şi aşa, impiegatul de mişcare a suferit arsuri grave pe corp şi faţă, iar o parte din păr i-a ars. În prezent, femeia este internată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi şi are nevoie de mai multe operaţii estetice pentru a-i fi refăcute zonele de pe corp distruse de incendiu, scrie Adevaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri