Circuitul Adria Tour, turneul organizat la Belgrad și Zadar de Novak Djokovic (33 de ani), liderul ATP, s-a transformat într-un veritabil focar de coronavirus, după ce mai mulți participanți la eveniment au fost depistați pozitivi.

Inclusiv sârbul și soția sa au virusul, după Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată.

Tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a pus și mai mult gaz pe foc. Într-o declarație uimitoare, menită să distragă atenția de la Nole, părintele liderului ATP l-a acuzat pe bulgarul Grigor Dimitrov că a răspândit virusul la Adria Tour.

Tenismenul bulgar este primul care a anunțat că are virusul, duminică, 21 iunie. ”De ce s-a întâmplat asta? Pentru că Dimitrov a venit probabil bolnav, cine ştie de unde. Nu a fost testat, ceea ce nu cred că e corect. A cauzat prejudicii imense Croaţiei, familiei noastre şi Serbiei”, a declarat Srdjan Djokovic, într-un interviu pentru RTL.

”Nimeni nu se simte bine din cauza acestei situații, nici Novak”, a adăugat tatăl liderului mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.