Caută
Close this search box.

Tomac ironizează alianţa PSD. ”Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu, ramura manechină liberală”

tomac

Intenţia PSD, Pro România şi ALDE de a forma alianţa ”USL 2”, a fost ironizată de preşedintele PMP, Eugen Tomac, care susţine că aceasta va fi condusă de ”vicleanul Ponta”. ”Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu ramura manechină liberală”, scrie liderul PMP, Eugen Tomac, pe Facebook.

”PSD şi-a stabilit agenda. Am râs minute bune cu poftă, cam aşa cum râd copiii când se bucura de o glumă bună. În aceste zile se anunţă lansarea unui proiect politic numit USL-2, format din PSD, ProPonta şi Tăriceanu. În acest măreţ proiect ediţia a II-a, Ponta va fi pe post de Gabi Oprea, iar Tăriceanu ramura manechină liberală. Vicleanul Ponta, ca să-şi subordoneze prin corespondenţa PSD, a şi anunţat că el va fi candidatul acestei alianţe la următoarele prezidenţiale. Ce mi se pare comic, este faptul că PSD pare atât de prăbuşit în interiorul lui, încât nu mai au curaj nici să gândească după era Dăncilă. Au uitat rapid cum a prăbuşit Victor Viorel alianţa USL1. Au uitat rapid că Ponta vrea să distrugă PSD. Au uitat rapid că Ponta are o singură agendă, să rămână doar el. Pe Tudose l-a convins să plece, pe fondatorii partidului lui deputaţii D. Constantin şi S. Câmpeanu i-a determinat să plece la PNL şi lista cu performanţe e lungă, lungă”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Liderul PMP continuă, în postarea publică, cu o ironie şi la adresa fotografiei în care premierul Ludovic Orban şi alţi membri ai cabinetului său apar fumând în sediul Guvernului. ”Sper că Ciolacu nu fumează, sigur se vor strecura în presă poze cu el din şedinţele usl2”, mai scrie Eugen Tomac.

Reacţia lui vine după ce Monitorul Partidelor a scris că PSD, ALDE şi ProRomania sunt tot mai aproape de a forma o alianţă electorală. Liderul PSD Bucureşti şi preşedintele interimar al partidului, Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu, au admis această variantă, însă condiţia celui din urmă pentru Pro România este că Victor Ponta să nu mai atace partidul care ”l-a făcut premier şi i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidenţiale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri