Caută
Close this search box.

Top reacţii critice la interviul prietenos cu Liviu Dragnea, al Ancăi Alexandrescu

Anca Alexandrescu, fata prestigiosului Horia Alexandrescu, racordat de zeci de ani la cercurile corupte din România, acum se prezintă jurnalist.

Ea este copios ironizată de mai mulţi jurnalişti cunoscuţi pentru modul în care a realizat interviul cu Liviu Dragnea.

„În comparaţie cu Anca Alexandrescu, Gâdea chiar pare afiliat CNN”, a scris Sebastian Zachmann (Adevărul), pe Facebook.

„Primele patru întrebări ale doamnei Anca Alexandrescu (nu poate fi numită jurnalistă) din şueta (nu poate fi numit interviu) cu fostul său patron Liviu Dragnea:

1. Mi-a fost dor să vă văd! Ce faceţi?
2. Sunteţi bine?
3. Zâmbiţi, dar nu e zâmbetul dvs.
4. Mi-e dor să vorbesc cu dvs despre politica”, a scris ironic jurnalistul.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a ironizat şi ea interviul cu Dragnea.

„O consilieră care spălată nu e ca nouă şi un fost jupân decuplat, obsesiv şi speriat de altă condamnare. Plus o televiziune devenită bordel. Cam atât!”, a scris Dogioiu.

Administraţia Penitenciarelor a anunţat că nu i-a permis Ancăi Alexandrescu să realizeze interviul cu Dragnea. Jurnalistul Ovidiu Vanghele are o posibilă explicaţie despre cum a fost totuşi posibil ca Dragnea să acorde acest interviu.

„1. (Luni şi) marţi: DNA citează oamenii din TelDrum pentru vineri la DNA, aşa cum aţi citit pe ziare punct com.
2. (Probabil) miercuri i-a ajuns citaţia la zbârnă
3. (Probabil tot) miercuri a cerut-o pe Anca Alexandrescu la interviu, da’ pârnaia i-a dat jet, din cauza de covid (ne spune chiar AA)
4. Joi, adică azi, Irina, iubita lu’ Dragnea, se duce la el la pârnaie şi, pentru că e mediator, intra cu laptopul la ea, la vorbitor. Prin geam, elegant, Daddy i-a dat mufa de la casca, Irina a sunat-o pe Anca Alexandrescu pe skype şi s-a produs acest superb interviu întru spălarea mortului viu. Altfel nu pot să-mi explic comunicatul oficial al puşcăriei, care spune că nu a aprobat acest interviu (aflăm de la colegii de la G4 Media).

Ca să nu fac două drumuri, vă rog pe toţi să calculaţi, după primu’ act din această operă bufă, cât de îndrăgostită e Anca Alexandrescu de acest pensionar”, a scris Vanghele.

Anca Alexandrescu a fost consiliera a lui Liviu Dragnea, la cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor. Apoi, ea a fost trimisă de Dragnea să o monitorizeze îndeaproape pe Viorica Dăncilă, tot în calitate de consilier (foto: Viorica Dăncilă complet năucă, consiliată de consilierul Anca Alexandrescu, care-i şi întrece).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri