Caută
Close this search box.

Un ministru PNL, despre ședința cu 100 de participanți: Am respectat distanţarea socială

Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, care este şi ministrul Mediului, a declarat în legătură cu ședința ţinută în cortul unui restaurant, fără ca participanţii să poarte măşti de protecţie, că distanțarea socială a fost respectată.

”E greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură”, a adăugat el.

PNL Iași a organizat reuniunea la care au fost prezenți peste 100 de participanți pentru validarea candidaţilor PNL la primăriile a 70 de localităţi din judeţ, din totalul celor 98, pe listă figurând şi Mihai Chirica, actualul primar al Iaşiului, potrivit News.ro.

Costel Alexe a precizat că liberalii au discutat despre organizarea campaniei electorale a liberalilor. Potrivit liderului PNL, ţinta formațiunii locale nu este doar să câştige Primăria Iaşi şi şefia Consiliului Judeţean, ci şi să obţină majoritatea în cele două instituţii.

Întrunirea a avut loc în cortul unui restaurant de lângă municipiul Iaşi, iar unele imagini apărute pe internet arată că nu toţi participanţii respectă distanţarea socială, în timp ce mulţi dintre ei nu au măşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri