Caută
Close this search box.

Vasile Dîncu dezvăluie cum a condus Dragnea România: Îţi trebuie doar trei idioţi VIDEO

vasile dîncu

Vasile Dîncu, susţinut de actuala conducere a PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a făcut dezvăluiri despre cum a fost condusă România în ultimii trei ani, cum s-a ajuns că guvernele instalate de Dragnea să aibă 100 de miniştri în trei guverne”: „Nu s-a întâmplat niciodată asta în întreaga lume. (…) Iar tema justiţiei a ucis întreaga guvernare”.

„Ce s-a întâmplat din 2016, mai ales în primul an, în 2017, a distrus total imaginea PSD. Din 46% am ajuns la 20%. În această perioadă s-au întâmplat câteva lucruri care ne-au făcut să pierdem.

În primul rând, selecţia oamenilor pentru guvern a fost făcută după nişte algoritmi de tranzacţii.

Preşedintele partidului de atunci a zis „dom’le, judeţele astea, dacă mă susţineţi, vă dau la fiecare câte un post de ministru. Şi şi-au adus toţi miniştri. Am rulat 100 de miniştri în trei guverne. Nu s-a întâmplat niciodată asta în întreaga lume. A fost o fragmentare a actului administrativ imposibilă.

Apoi au nimerit câţiva oameni în guvern cu imagine foarte proastă şi cu comunicare foarte proastă. Într-un guvern îţi trebuie doar trei idioţi ca să strice toată imaginea guvernului respectiv. Toată lumea este cu ochii pe tine, dacă ai unul care face gafe, bâlbe, ai pierdut pe această temă”, a spus Vasile Dîncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri