Caută
Close this search box.

VIDEO Andra Ivanov, practician și mentor Reconnective Healing: Metoda revoluționară de vindecare și evoluție personală

Reconnective Healing® este o metodă nouă și revoluționară de vindecare cu rezultate excepționale, care se adresează ființei umane în întregul ei fizic, mental, emoțional și spiritual, ne-a declarat Andra Ivanov, practician și mentor la MagnaNews LIVE.

La nivel fizic, în ultimii ani s-au înregistrat mii de vindecări spectaculoase sau ameliorări ale unor boli grave precum cancerul, poliartrita reumatoidă, fibromialgia, scolioza, paralizia cerebrală etc.

Procesul de vindecare derulat pe aceasta cale ajunge până la cele mai profunde niveluri ale ființei, iar în plan fizic poate ajunge la nivelul ADN-ului.

Reconnective Healing® inseamna si restaurarea integritatii spirituale a unei persoane. In esenta, vindecarea inseamna: eliberarea sau indepartarea unui blocaj sau a unei interferente care ne-a tinut separati de perfectiunea Universului.

Reconnective Healing este o metoda de restabilire a echilibrului la toate nivelurile fiintei si reprezinta o reala posibilitate de evolutie personala, accesibila prin intermediul frecventelor reconnective. Aceasta interactiune poate avea loc prin sedintele de Reconnective Healing, de Reconectare personala, sau chiar prin interactiunea cu o persoana care practica aceasta metoda, sau pur si simplu prin lectura cartii “Reconectarea – Vindeca-i pe altii, Vindeca-te pe tine”, de Dr Eric Pearl.

Aceste frecvente exista in tine si de jur-imprejurul tau, nu intr-un loc anume.

Reconnective Healing ofera o punte de legatura accesibila si fara precedent intre experienta existentei noastre, odinioara limitata la fizic, si o realitate in care totul este posibil. Ea este usa deschisa prin care ne putem intoarce la deplinatatea a ceea ce suntem cu adevarat si putem experimenta adevaratul Progres al Vietii noastre.

In prezent, suntem tot mai multi dintre noi de acord ca traversam o perioada de mari transformari planetare si universale, in cadrul careia evoluam extrem de rapid. De aceea, avem nevoie de metode si abordari noi in ceea ce priveste viata noastra, iar Reconnective Healing sau practicarea acestei metode, reprezinta cea mai potrivita cale pentru a atinge noi niveluri de vindecare si evolutie personala.

Rezultate posibile in urma sedintelor de Reconnective Healing:

  • In plan fizic: au existat vindecări ale unor boli grave precum: Alzheimer, diabet, probleme de vedere, tetrapareză spastică, ciroza, paralizii, varice, sinuzita, astm bronsic, poliartrita reumatoida acuta, gastrita, colită, esofagita, afectini ale coloanei, dureri la coloana lombara, migrena, cefalee etc.
  • In plan priho-emotional: eliberarea unor traume, tensiuni, atac de panica, depresie, anxietate, insomnii, stres
  • In plan spiritual: regasirea si conectarea cu sufletul, raspunsuri cu privire la menirea, sensul si scopul personal, revelatii personale etc.
  • In relatiile cu ceilalti si cu noi insine: cresterea stimei si increderii in sine, imbunatatirea relatiilor cu familia si a relatiilor de la locul de munca, optimizarea capacitatii de comunicare, schimbarea modului de viata, obtinerea independentei personale

Vindecare Reconectiva in Romania cu mentori si practicieni – https://www.facebook.com/VindecareReconectiva/

https://www.facebook.com/andra.ivanov.94

Pentru informatii si inscrieri la Curs – https://bit.ly/p-reconectarea

Andra Ivanov poate fi contactată direct la: Telefon – 0723 694 584

Email – andraivanov.reconectarea@gmail.com

Canal Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCZ8ua5KAqYKTijJ3KViPx5Q

Cale frumoasă, spre reconectarea ta cu cine sti tu cu adevarat!

Un răspuns

  1. Mnu, este o metoda nu chiar asa de noua de a insela oamenii si de a profita de slabiciunile lor, de a minti si de a fura in mai multe tari, la adapostul si sub coordonarea unei grupari organizate din State.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri