Caută
Close this search box.

VIDEO. Cine e incendiatorul de minore și ce ”minune” a postat pe Facebook înaintea actului diabolic

Au apărut primele imagini cu bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți. Ion Cristian Turnagiu plănuia să se sinucidă, potrivit unui mesaj de adio postat pe Facebook înainte să își pună planul diabolic în aplicare. Individul a fost adus la Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți pentru audieri și, în trecut, a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru omor, dar, după 25 de ani petrecuți în spatele gratiilor, a fost eliberat. Medicii din Craiova depun eforturi uriașe ca să salveze viața copilei.

Bărbatul care a încercat să ucidă cu sânge rece o fată de 17 ani din județul Mehedinți se numește Ion Cristian Turnagiu. Conform unor surse din anchetă, totul ar fi plecat de la o plângere pe care adolescenta a depus-o săptămâna trecută la poliție împotriva individului pentru agresiune şi viol. Cei doi ar fi avut o relație și, ieri, furios, el a mers acasă la aceasta și a stropit-o cu benzina pe care o avea într-o sticlă și i-a dat foc. Copila locuia cu bunica și fratele ei mai mic, care a reușit să stingă focul și a sunat la 112. Victima a fost dusă de urgență la Spitalul Județen din Drobeta-Turnu-Severin şi, ulterior, transferată la un spital din Craiova.

“Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea de socializare și, din motive încă necunoscute, a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc. Din concluziile medico-legale preliminare, rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, pentru Mediafax.

Potrivit oamenilor legii, asasinul a luat 5 vieţi în anii ’90. Printre victimele sale s-a numărat şi o femeie însărcinată în 7 luni. Pentru aceste orori, el a primit 90 de ani de închisoare. În 2014, Ion Cristian Turnagiu a îndrăznit să le ceară judecătorilor să-l pună în libertate. Reprezentanţii Administraţiei Penitenciarelor susţin că i-au dat aviz negativ, iar el a rămas în puşcărie. Însă, anul trecut, el a beneficiat de legea recursului compenstoriul, dat de guvernul Dăncilă şi s-a reîntors printre oameni lipsiţi de apărare, relatează Știrile Pro TV.

Ion Cristian Turnagiu plănuia să se sinucidă?!
După ce a încercat să o omoare pe fata de 17 ani, Ion Cristian Turnagiu a fugit, însă, a fost prins la câteva ore de polițiști. Cu doar o zi înainte să se producă tragedia, individul a urcat pe o rețea de socializare un mesaj video în care își lua adio de la cunoscuți.

“Va multumesc din suflet tuturor celor care imi sunteti alaturi si bunul dumnezeu sa ne dea la toti de acum inainte dupa inima si dupa sufletul nostru. Sa fiti sanatosi, va iubesc! Adio”, a spus Ion Cristian Turnagiu pe filmarea de mai jos, publicată pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri