Caută
Close this search box.

VIDEO Dragoș Riti, la MagnaNews LIVE: Incursiune în universul vindecător al Constelațiilor Familiale

Invitat la MagnaNews LIVE, terapeutul și trainerul Dragoș Riti a făcut o adevărată incursiune în universul vindecător al Constelațiilor Familiale.

Dragoș Riti a dezvăluit eficiența terapeutică a acestei metode.

Metoda constelațiilor familiale a devenit o cale eficientă de rezolvare a problemelor cu care ne confruntăm zi de zi, dezvăluind emoțiile noastre profunde, la nivel conștient și inconștient”. a declarat Dragoș Riti, facilitator în metoda constelațiilor familiale.

Pentru programări si detalii, telefonul la care răspunde Dragoș Riti este 0722 376 207. 

De asemenea, programul workshop-urilor pentru 2020 poate fi consultat AICI

Așa cum moștenim anumite trăsături fizice de la părinții noștri, strămoșii noștri, tot așa moștenim anumite tipare emoționale și comportamentale, un șir de credințe și atitudini de care, de cele mai multe ori, nu suntem conștienți sau pe care le ignorăm.

Nefiind conștienți de aceste influențe, noi perpetuăm modele familiale – de relaționare, de iubire, de suferință, de adicție, de eșec și, atunci când devenim părinți, le putem transmite mai departe copiilor noștri.

Metoda constelațiilor familiale ne ajută să înțelegem la un nivel mai profund (altul decât cel cognitiv și rațional cu care suntem obișnuiți) aceste tipare, să le transformăm și să ne construim o viață echilibrată”, a mai spus Dragoș Riti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri