Caută
Close this search box.

VIDEO Liuba Radion: Biorezonanța magnetică tratează afecțiunile fără efecte adverse

Terapeutul Liuba Radion, unul dintre cei mai experimentați specialiști din aria biorezonanței magnetice, afirmă că este importantă calitatea aparatelor în tratamentele specifice acestei terapii.

În cadrul unui interviu acordat MagnaNew LIVE și realizat de Rodica Sărmaș Furnea, Liuba Radion spune că un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela că poate fi folosită de oricine: adulţi, femei însărcinate, copii, chiar şi de bebeluşi şi de vârstnici.

Singura contraindicaţie o prezintă cei care au stimulator cardiac.

Pentru o evaluare generală a organismului, ai nevoie doar de o singură şedinţă, care durează o oră. Un mare avantaj este acela că rezultatele se primesc pe loc.

Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni. Şedinţa terapeutică durează tot o oră. În funcţie de gravitatea bolii, terapeutul este cel care stabilește durata și frecvența ședințelor.

Numărul de şedinţe variază însă de la o persoană la alta. Terapia propriu-zisă este însoţită de indicaţii ale specialistului cu privire la stilul de viaţă, la dieta individualizată şi chiar la folosirea remediilor naturale.

Potrivit declarațiilor Liubei Radion, calitatea aparatelor este importantă pentru diagnostic și tratament. În clinica sa, este folosit dispozitivul medical Eductor 1, un sistem revolutionar biofeedbeack computerizat, capabil sa calculeze peste 65.000.000 de biti de date bioenergetice, pentru a ajuta la detectarea tuturor disfunctiilor organice. Aceasta metoda de evaluare a organismului poate scana atat corpul fizic, cat si corpul energetic, emotional, mental, spiritual si factorii de mediu care pot afecta organismul.

Dispozitivul rezoneaza cu mii de semnături electrice de celule, tesuturi, organe, nutrienti, toxine, alergeni si inregistreza gradul la care organismul reactioneaza la aceste elemente. Informațiile obtinute, sunt total diferite de informațiile oferite de raze X, RMN-uri, teste de sange etc, deoarece prezinta starea energetica a corpului, scanata în timp real.

Liuba Radion poate fi găsită la cabinetul său, cu o programare în prealabil: Biomedical Remed, Str Căderea Bastiliei nr 56-58, et 5, camera 513, sector 1 (ca punct de reper, piața romana, după ASE). tel: 0726303821, 0722455145

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri