Caută
Close this search box.

VIDEO. Monica Pop: ”În pandemie mulți și-au pierdut vederea, alții au murit în spital, netratați, pentru că NU AVEAU Covid-19”

O discuție extrem de interesantă a purtat jurnalistul Ion Cristoiu cu medicul primar oftalmolog Monica Pop, doctor în Medicină și fost manager al Spitalului Clinic de Oftalmologie din București pentru foarte mulți ani.

Indiferent în ce ”tabără” vă aflați, indiferent ce și cum credeți despre coronavirus și Covid-19, despre măsuri, restricții, relaxare și altele, merită să ascultați această discuție, repetăm, FOARTE, FOARTE INTERESANTĂ, cu multe exemple concrete, INDIFERENT CEEA CE CREDEȚI despre pandemie, Guvern, bolnavi cronici, bolnavi de Covid etc.

Evident, opiniile și părererile sunt ale fiecăruia. Nu vă cere nimeni să îi simpatizați pe Monica Pop sau Cristoiu, dar îi puteți DOAR asculta, IAR APOI ”GESTIONAȚI” cum doriți informațiile primite.

E ca ți cum ași închide radioul când cântă Corina Chiriac, doar pentru faptul că o admirați și o ascultați mai mereu pe Angela Similea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri