Caută
Close this search box.

VIDEO. Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a prezis exact apariția coronavirusului, anunță ce va veni

Un băiat din India, în vârstă de doar 14 ani, a devenit renumit după ce în anul 2019 a prezis coronavirusul. Copilul a anunțat și alte catastrofe care urmează să se producă.

Copilul din India, în vârstă de 14 ani, ar fi prezis în anul 2019 pandemia de coronavirus. Filmulețul în care a formulat prezicerile a fost facut public, iar acum este viral pe internet, scrie publicația spaniolă Marca.

Băiatul a prezis cu exactitate tot ce s-a întâmplat în perioada pandemiei. El a spus ca o pandemie va lovi lumea începând cu noiembrie 2019, și că se va termina în septembrie 2020.
Pandemia a izbucnit în China chiar în noiembrie 2019

Pe lângă predicțiile pe care le poate face, băiatul se pare ca are și o minte de geniu. La cei 14 ani a reușit deja să obțină o diplomă de specialist în Vastu Shastra, o formă tradițională de arhitectură din India, fiind cea mai tânără persoană din istoria Indiei, care a obținut acestă licență.

Disciplina în sine se ocupă printre altele de design, cartografiere și geometrie spațială, Anand, băiatul în cauză, fiind și un bun cunoscător al astrologiei, domeniu de unde spune că își ia majoritatea ”informațiilor”. El combina datele oferite de astrologie cu știința și cu religia.

Baiatul atrage însă atenția asupra faptului că oamenii nu ar trebui sa mai omoare animale si nici sa mai facă rău naturii, distrugând-o, deoarece aceste lucruri ar încarca negativ karma și am atrage astfel furia naturii asupta planetei. Anand a mai lansat un avertisment și mai dur prin care spune ca omenirea va avea parte de o altă nenorocire, ce se va abate asupra noastră începânt cu luna septembrie a acestui an și care se va încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri