Caută
Close this search box.

VIDEO PSD susţine o stare intermediară de alertă, pe o perioadă limitată de 15 zile

Opoziția social-democrată susţine o stare “intermediară” de alertă, pe o perioadă strict limitată în timp, de 15 zile, pe care nu o va vota în cazul în care va conţine un set de măsuri pe care social-democraţii le au ca propuneri.

Noi am decis, în primă instanţă, iar decizia finală va fi luată mâine [luni – n. red] în cadrul Comitetului Executiv al PSD, să susţinem o stare intermediară, pe o perioadă strict limitată în timp, care să asigure tranziţia la normalitate şi care să conţină strict măsurile pentru protejarea sănătăţii populaţiei şi nimic mai mult”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al formațiunii, Lucian Romaşcanu.

Lucian Romaşcanu a criticat modul în care guvernarea a gestionat pandemia de COVID în perioada stării de alertă.

Nu i-a interesat sănătatea populaţiei, ci tunurile şi funcţiile publice. Care este logica deschiderii sălilor de jocuri, şi nu a bisericilor, şi nu a spitalelor? Să fie doar motivul că unul din consilierii domnului Orban are o afacere cu păcănele? În acest sens, atunci poate că ar fi bine ca domnul Orban să-şi ia şi un consilier medic şi un consilier preot. Indiferent de ce spun dumnealor, este necesară redeschiderea de îndată a spitalelor, aşa cum spuneam şi mai devreme, pentru populaţie, stoparea achiziţiilor publice fără licitaţie, stoparea numirilor de chelneri şi coafeze pe funcţii bănoase în stat”, a completat reprezentantul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri