Caută
Close this search box.

VIDEO. Scene apocaliptice în România. Copii blocaţi în maşini înghiţite de apă

Imagini apocaliptice la Arad, după o ploaie torențială. Serviciul de urgență 112 a fost luat cu asalt după ce ploaia torențială a făcut ravagii în Arad.

Canalizarea din Arad a cedat după câteva minute, zona dintre bulevardul Maniu și strada Voinicilor a fost înghițită de ape. Șoferii au fost nevoiți să-și abandoneze mașinile înghițite de ape, până când pompierii au intervenit imediat.

Conform Aradon, o mașină cu o persoană sub ea a rămas blocată în apă, șoferul ieșind pe geam și urcându-se pe capotă pentru a nu se îneca.

„La fața locului s-a deplasat o autospecială A2003 cu trei subofițeri de la Detașamentul Arad și o motopompă mică 2000”, a menționat sursa citată.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU MOMENTELE DE GROAZĂ DIN ARAD

Au fost salvați mai mulți copii, numărul de urgență 112 primind zeci de apeluri, conform aradon.ro.

Un fenomen meteorologic asemănător a avut loc în județul Maramureș, unde un cetățean din Ulmeni a filmat momentul în care grindina îi acoperă grădina cu un strat gros de gheață, la fel cum se întâmplă cu un loc de joacă pentru copii.

Oamenii au remarcat cum gheața a distrus în totalitate grădinile oamenilor și a povocat pagube nemaivăzute. Sursa text/video aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri