Bărbatul care luna trecută a jefuit o sală de jocuri din Constanţa, de unde a furat 4.000 de lei, a fost prins de poliţişti. El a fost reţinut pe Aeroportul Henri Coandă. Bărbatul este marocan şi are 36 de ani.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii de Investigaţii Criminale au reuşit prinderea unui bărbat de 36 de ani, cetăţean marocan, suspectat de jaful din 22 iunie, de la o sală de jocuri din municipiul Constanţa.
Pe data de 27 iulie, bărbatul a fost oprit şi reţinut de poliţişti în Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Bucureşti, anterior fiind dat în consemn la toate punctele de trecere a frontierei. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tâlhărie şi dus în arestul IPJ Constanţa, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Secţia 3 Poliţie a fost sesizată pe data de 22 iunie, de o femeie în vârstă de 22 de ani cu privire la faptul că în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în sala de jocuri Magnum de pe bulevardul Tomis din Constanţa, unde este angajată în funcţia de casier, a fost acostată de un bărbat care i-a spus că uşa de la baie este defectă.
Femeia a povestit anchetatorilor că a mers să verifice acest lucru, iar când a intrat în baie , bărbatul a strâns-o cu mâinile în zona gâtului şi a căzut. După câteva minute şi-a revenit, şi-a dat seama că îi furase cheia casei de bani. Astfel, bărbatul a deschis casa de bani, de unde a furat aproximativ 4.000 de lei, după care a fugit.

136 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 6 =