Caută
Close this search box.

A început testul de seroprevalenţă, care va spune câţi români sunt imunizaţi

victor ponta

Victor Ponta a declarat, întrebat despre acuzaţiile aduse de Gabriela Firea, că ”în general, prostii cred că noi trăim cu grija lor”. Ulterior, a precizat că „doamna Firea nu e…, e o persoană inteligentă şi nu ştiu de ce are impresia că noi toţi ne raportăm, ne trăim viaţa cu ce face ea”.

Întrebat dacă alianţa cu Pro România cu partidul lui Robert Negoita are ca scop să-i pună piedică Gabrielei Firea, aşa cum susţine aceasta, Ponta a replicat spunând că „proştii cred că noi trăim cu grija lor”.

”În general, prostii cred că noi trăim cu grija lor. Doamna Firea nu e…, e o persoană inteligentă şi nu ştiu de ce are impresia că noi toţi ne raportăm, ne trăim viaţa cu ce face ea. Nu, m-am gândit la un singur lucru, la faptul că vreau ca Pro România să aibă o voce uzita în Bucureşti”, a declarat Ponta la Digi24.

Ponta a precizat că s-a întâlnit săptămâna trecută cu Gabriela Firea, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu şi le-a spus că Pro România va avea propriul candidat la primărie. ”Nu înţeleg de unde uimirea lor acum”, a subliniat el.

Gabriela Firea a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Ponta şi Negoita „vor plânge” după alegeri pentru că au refuzat să o susţină la Primăria Capitalei. „Nu doar pe mine m-a abandonat, ci pe toţi cei care ne-au votat”, a susţinut Firea.

„În afară de dezamăgire nu am alt cuvânt să descriu sentimentul pe care îl am. Ar fi fost o dovadă de respect pentru cetăţeni să avem o alianţă de centru-stânga. Cetăţenii aşteptau o astfel de alianţă. Din păcate, ei au ales o cale greşită, alianţa raului, alianţa distrugerii, pentru că prin tot ce au făcut, fac şi au zis şi zic nu determina altceva decât un sprijin pentru candidatul PNL. Dacă asta înseamnă să fii om de stânga, de centru-stânga, ataşat valorilor social-democraţiei să sprijini candidatul din partea PNL cred că este o mare eroare şi viitorul politic la va demonstra acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

„Eu nu fug neapărat după coaliţii, după înţelegeri, după alianţe cu anumiţi politicieni. Îmi doresc foarte mult o alianţă cu oamenii. E în firea lucrurilor să ne aliem cu oamenii. Nu plâng după alianţa cu Victor Ponta, în schimb, ei vor plânge, că s-au îndepărtat de cei care i-ar fi fost la o adică alături în cazul unei eventuale candidaturi la prezidenţiale pe care a anunţat-o”, a mai spus primarul general al Capitalei.

„Cred că din acest moment pactul cu cei care gândesc social-democrat în România s-a încheiat definitiv pentru domnul Ponta şi acesta nu va mai primi nici simpatie, nici voturi, nici apreciere din partea celor pe care i-a trădat. Pentru că nu doar pe mine m-a abandonat, ci pe toţi cei care ne-au votat”, a completat preşedintele PSD Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri