Caută
Close this search box.

Adrian Mihalcea, out de la Dinamo!

Boardul Programului DDB (Doar Dinamo Bucureşti) a anunţat, luni seara, înlocuirea antrenorului Adrian Mihalcea cu Gheorghe Mulţescu la echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, într-un comunicat publicat pe Facebook de Peluza Cătălin Hîldan.

”În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic.

Propunerea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo şi ProgramDDB, care prevede obţinerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului.

Boardul DDB şi-a exprimat acordul în legătură cu schimbarea conducerii tehnice, cu condiţia ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Boardul DDB subliniază că a fost atent la poziţia membrilor DDB şi a suporterilor în general, dar precizează că deocamdată clubul Dinamo nu a fost preluat de către Programul DDB şi nu are căderea de a decide strategia sau de a impune un antrenor.

”Dorim să subliniem că propunerea înaintată către boardul DDB nu conţine şi alte variante de antrenor, aşa cum s-a speculat în presă. Apreciem încrederea voastră faţă de acest proiect şi răbdarea de a primi comunicările oficiale. De asemenea vă mulţumim pentru susţinerea manifestată faţă de Proiectul DDB în ciuda situaţiei dramatice în care se află echipa de fotbal.

Cu cât lucrurile s-au degradat mai mult în cadrul clubului sub actuala conducere, cu atât mai important devine rolul nostru. E foarte important să înţelegem acest lucru”.

DDB i-a mulţumit lui Adrian Mihalcea ”pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri