Caută
Close this search box.

Anca Alexandrescu dă ca la fasole în Marian Oprişan. „Obișnuia să fure portofele, biciclete, motorete sau poşete”

Marian Oprişan

Realitatea Plus a fost amendată de CNA pentru că în emisiunea lui Laurenţiu Botin s-a afirmat că Marian Oprişan ”obişnuia să fure portofele, biciclete, motorete sau poşete”.

Emisiunea este produsă de Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea. Amenda este de 5.000 de lei. Sancţiunea a vizat emisiunea „100% Tu decizi” (o rubrică în cadrul jurnalelor de 14:00, 17:00 şi 20:00), pe care Botin o prezintă.

În respectiva producţie, realizatorul a făcut mai multe acuzaţii, fără să aducă dovezi, la adresa lui Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi liderul organizaţiei PSD Vrancea.

„Junele ‘Portofel’ sau ‘Sutu’, aşa cum îl poreclise anturajul său interlop de dinainte de 1989, când, după cum povestesc greii lumii underground din oraşul de pe Milcov, obişnuia să fure portofele, biciclete, motorete sau poşete. Marian Oprisan a cochetat şi cu fosta Securitate, fiind racolat cu numele de cod ‘Renato’.

Oprişan deţine o fortăreaţă la kilometrul 25 din comună Boloteşti, pe Drumul Naţional Focsani-Otjula, fortăreaţa trecută pe numele mamei sale, Lucia Gherarde, o umilă pensionara de la fosta Confecţia Focşani, racolată şi ea de Securitate înainte de ’89, pe când era portar; portarul fabricii”, a spus Botin, la Realitatea Plus, citat de Pagina de Media.

Laurenţiu Botin a spus la CNA că Oprişan nu a vrut să dea nici o replică. „Este o pastilă de trei minute, în care nu se poate da dreptul la replică, însă se dă drept la replică în cele 120 de minute de emisiune, de sâmbătă seara.

Domnul Oprişan a fost sunat întreaga săptămână. Ne-a promis că va intra şi că va comenta fiecare acuzaţie. Ultima promisiune a fost cu 10 minute înainte de emisiune. Apoi i-a dat Ancăi Alexandrescu un mesaj, în care i-a spus că avocaţii l-au sfătuit să nu mai intre în direct”, a declarat Botin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri