Caută
Close this search box.

Andreea Esca, primul interviu în lacrimi, după ce s-a vehiculat că a fost infectată cu noul coronavirus: ”Nu sunt dumnezeu”

andreea esca

După o săptămână de tăcere, de când presa a scris că a fost infectată cu Covid-19, vedeta Pro Tv Andreea Esca a decis să vorbească.

Andreea Esca a oferit un interviu exclusiv pentru Pro Tv, ce va fi difuzat integral luni seara, de la ora 19.

Vedeta stirilor PRO TV, Andreea Esca, le-a oferit un interviu colegilor săi din trust, în care a povestit cum decurge viața ei de aproximativ o săptămână, de când nu a mai apărut nici la pupitrul știrilor. Aceasta a explicat și motivul pentru care a ales să nu facă declarații după ce vestea că ar fi fost infectată cu noul coronavirus a apărut în spațiul public.

Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om. Nu e niciun mister, niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, ştie toată lumea, doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment în care eram foarte panicată”, spune Andreea Esca într-un promo scurt, publicat de Pro TV.

Soțul știristei de la PRO TV Andreea Esca este internat la Terapie intensivă cu Covid-19. Potrivit unor informații apărute în presă din surse medicale, și Andreea Esca se află internată în același spital din București.

Într-o postare pe rețelele sociale, Eduard Mircea Uzunov, fondator și președinte al companiei imobiliare Regatta Real Estate, a postat o serie de fotografii care sunt realizate de Alexandre Eram, însoțite de mesajul: „Sănătate prietene!”.

Aceleași surse spune că știrista nu și-ar fi văzut soțul pe perioada spitalizării, deoarece se află izolați în pavilioane diferite. Potrivit unor informații apărute în mass-media, starea Andreei Esca este una bună, însă starea de sănătate a lui Alexandre Eram s-a înrăutățit semnificativ.

Într-un material video difuzat în urma cu o săptămână de emisiunea La Măruță, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează la o petrecere pe litoral. Ulterior, vedeta Pro TV apare în imagini şi fără mască, făcând fotografii unor influenceriţe.

Poliția din Constanța a anunțat că s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul public au apărut imagini de la un eveniment la care au luat parte mai multe vedete, care ulterior au fost infectate cu coronavirus. Evenimentul a avut loc pe litoral. Se zvonește că mai mulți angajați ai trustului PRO TV, printre care și prezentatoarea Andreea Esca, au contactat coronavirusul după participarea la lansarea unui resort de lux din stațiunea Olimp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri