Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru anunţă începutul sfârşitului: „O să fie decimaţi, Codruţa e la Bruxelles!”

andrei caramitru

Andrei Caramitru, consultant financiar, anunţă că politicienii nu au niciun motiv de bucurie după ce la Bruxelles s-a decis că România să primească aproape 80 de miliarde de euro pentru relansarea economiei.

„Mă distrează politicienii ăştia care acum salivează că vin banii. La fel a fost înainte de aderarea în UE. Văleu – vin bani. O să furăm la greu! Yes! Rezultatul: DNA şi Codruta. Clasa politica disperată.

Acum ăştia cred că va fi diferit. Va fi diferit: mai mulţi bani DAR şi mai mult DNA plus Codruta de la Bruxelles plus legi schimbate că impune UE-ul. Mai vin şi Americanii la baza de la Constantă şi impun un pic de FBI ceva să lucreze cu DNA. O să fie decimaţi politicienii la greu în următorii 5-10 ani. O să facem puşcării din bani europeni – multe şi mari – că va fi nevoie. Dar ei se bucură. Că sunt proşti”, a scris Caramitru, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiecte europene, indicând construcţia de spitale, şcoli, modernizarea marilor sisteme publice, precum şi reconstrucţia economică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri