Caută
Close this search box.

Angajat de la Brigada Rutieră, prins în flagrant când primea mită pentru restituirea unui permis suspendat

corupţie

Un angajat de la Brigada Rutieră a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 1.000 de lei, în schimbul banilor promițând că îi va determina pe colegii polițiști să restituie un permis de conducere suspendat, informează Mediafax.

Potrivit Direcției Generale de Anticorupție, este vorba de un angajat personal contractual din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, care a fost prins, vineri, în flagrant în timp ce primea suma de 1000 lei, de la un bărbat pentru a face trafic de influență.

„În schimbul banilor, persoana în cauză a promis că își va folosi influența pe care a pretins că o are asupra unor colegi de serviciu, pentru a-i determina să restituie permisul de conducere suspendat fără a mai susține testarea pentru reducerea perioadei de suspendare”, au transmis reprezentanții DGA.

Față de angajat s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

Un răspuns

  1. Pe lângă fapta de trafic de influență trebuie să i se aplice milițianului și fapta de luare de mită ,care este concurentă cu prima . Este normal să se întâmple așa având în vedere faptul că verificările pentru candidații polițiști sunt superficiale sau aproape deloc ,dorindu-se un aflux mare de noi polițiști pentru a îngroșa numărul cadrelor la nivel central și/sau teritorial . Sunt sigur că unii dintre subofițerii de poliție au și documente de studii incerte ,să nu le zic un pic /un pic mai mult /falsificate . Echipa de la DGA lucrează totuși bine și își face datoria ,ca și cei de la 0962 / DIPI/ ,care merită toate felicitările !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri