Caută
Close this search box.

Autoritățile, Guvernul și spitalele își fac datoria! VIDEO uluitor: Bătrână moartă de cancer, declarată din pix ”deces Covid”. Dovezile și filmarea FAMILIEI în SPITAL!

Este incredibil ce se întâmplă, ÎN REALITATE, în spitalele conduse de Ministerul Sănătății, adică de Guvernul Orban. Guvernul acela care ”își face pe deplin datoria”, în viziunea – extrem de subiectivă și deloc ”mediatoare”, așa cum ar cere teoria – a președintelui Klaus Iohannis. Situația de mai jos e cutremurătoare și nu pare a fi unică, nici pe departe…

Iată ce ne prezintă, jurnalistul și producătorul de film Daniel Roxin. Iar filmarea HALUCINANTĂ de mai jos nu, nu este realizată de Daniel Roxin, ci chiar de familia nefericitei femei decedate, care a fost transformată – doar pe ”bază” de păreri și bănuieli – în „DECEDATĂ DE COVID”!:

”Dan Bucura, jurnalistul care a postat pe canalul său de YouTube filmarea despre care vorbesc, ne spune: „Au început să apară probele video! Rudele morților ce sunt trecuți abuziv în acte drept decese Covid rup tăcerea. Prima filmare de acest gen este halucinantă. Îi forțează să își ia mortul acasă în saci sigilați pe motiv că ar avea coronavirus! Haideți să îi dăm în vileag!”

Dacă vă uitați la data postării acestei filmări veți descoperi că este vorba de 7 iulie, deci are o vechime de 3 săptămâni. Ați auzit presa centrală să vorbească despre această situație? Eu nu am auzit nimic.

Despre ce este vorba în filmare? O bătrână, bolnavă de cancer, moare în spital. Fiica acesteia spune că a vorbit cu ea și de 3-4 ori pe zi și niciodată nu s-a pus problema, nici în ziua morții, că ar fi fost identificată ca bolnavă de Covid, în urma unui test.

Mai mult decât atât, cadrele medicale din filmare recunosc că, într-adevăr, nu a fost depistată cu Covid, dar ei o consideră SUSPECTĂ de Covid, așa că o livrează familiei în sac, „pentru protecția lor”. Doar că, să vedeți, hainele decedatei au fost trimise familie, chiar dacă au fost purtate de un suspect de Covid (mă, rog, mai puțin cerceii din aur și 900 de lei, cât avea bătrâna asupra ei, după cum reclamă familia, care nu a primit și aceste lucruri de la spital). Câtă grijă pentru prevenirea răspândirii bolii!

Cum se rezolvă, așadar, problema unui deces de cancer, o persoană nedetectată ca fiind infectată cu Covid? Atâta vreme cât a fost livrată într-un sac de plastic sigilat familiei, se cheamă că au trecut-o MOARTĂ DE COVID ÎN EVIDENȚE, chiar fără să aibă vreo confirmare în urma testului Covid, faptul că o considerau suspectă fiind un argument suficient!!! Realizați ce mizerie? Câți au ajuns, oare, MORȚI DE COVID după aceeași schemă? Păi, ăsta e comportament de „EROU DIN LINIA ÎNTÂI”?

Și cu toate că această filmare ar fi trebuit să declanșeze o furtună în presă, dacă presa ar fi liberă, și o alta în sistemul medical, dacă acesta ar lucra cu totală onestitate în interesul românilor, nu s-a întâmplat nimic până acum. Nu a fost nici măcar o adiere de vânt. Cel puțin, eu nu am cunoștință de așa ceva.

Vizionați mai jos filmarea și meditați asupra situației! Repet: Câte astfel de cazuri au mai fost în România până acum? Câți morți de Covid sunt în realitate și câți sunt puși din burtă pentru că așa cer interesele celor care vor să țină populația în frică și supunere?

Anticipez multe probleme penale în viitor pentru cei care conduc acum sistemul medical…” (Daniel Roxin)

Așadar, e vorba de un spital aflat sub coordonarea, desigur, a Ministerului Sănătății, adică a Guvernului României și a autorităților atât de des invicate pentru a AMENINȚA și TERORIZA populația României. Evident, pentru foarte mulți din România și pentru liniștea guvernanților, bătrâna decedată va fi declarată ”spion rus”, ca și familia ei, sau chiar și jurnaliștii implicați în devoalarea acestui exemplu, unul între – probabil – foarte multe altele.

Fără alte comentarii. Chiar dacă e greu…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri