Caută
Close this search box.

Balamuc, numele tău e PSD. Mitralieră Rădulescu depune plângere penală contra şefului PSD Argeş

Mitralieră Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu anunţă că depune plângere penală împotriva preşedintelui PSD Argeş, Ion Manzana. Rădulescu susţine că a fost ameninţat şi că mama sa a fost înjurată.

„Mama mea a fost învăţătoare şi de curând a suferit un AVC din cauza căruia nu mai poate merge şi nu îţi permit ţie, Manzana să îmi înjuri morţii mamei şi să mă înjuri că la uşa cortului din spatele unui telefon ca un laş şi că ultimul golan de pe strada”, anunţa Rădulescu, pe Facebook.

Mesajul integral al lui Rădulescu:

Iată stimaţi colegi , stimaţi primari , dragi cetăţeni ai Argesului , ce om am susţinut să ajungă Presefintele Psd Argeş . Ruşine să îţi fie dle Ion Manzana , să înjuri că la uşa cortului un coleg , un deputat al României , un medic , numai pentru că ţi -am cerut reintroducerea mea în grupul Psd , de unde tu ai luat decizia de a mă scoate , pentru că am postat părerile unor colegi marcanţi că : Bostinaru, Pascu , Codrin , Teodorovici , Arsene ,vis a vis de starea dezastruoasă a partidului .

Nu m-a înjurat nimeni în viaţa mea aşa cum m-ai înjurat tu pe mine şi pe ceilalţi lideri ai Psd -ului .

Am crezut că te ridici deasupra staturii tale ,de fost electrician şi că ai înţeles că venind în Psd de la Prm , aici nu se înjura colegii care au alte păreri , ci este respectat fiecare membru cu opinia lui , dar ceea ce ai făcut astăzi îmi arata starea în care a ajuns Psd -ul ,dacă în conducerea partidului sunt oameni care înjura birjereste colegii , îi cenzurează şi îi elimină din grupuri că pe vremea comuniştilor .

Regret nespus faptul că nu am candidat la conferinţa judeţeană şi că te-am susţinut să ieşi preşedinte , nu meriţi această funcţie . Nu aşa trebuie să fie un preşedinte , nu ca un huligan şi un golan care bate şi înjura lumea , şi nu îşi respectă colegii . Nu asta e Psd -ul lui Iliescu , Năstase , Geoana , Ponta şi Dragnea . Din cauza celor ca tine , suntem unde suntem , din cauza celor ca tine , pleacă oamenii din partid . Lumea se aşteaptă ca preşedinţii de organizaţii să fie nişte intelectuali , cu bun simţ , cu cei şapte ani de acasă , care să respecte fiecare membru , să i se adreseze cu calm , să accepte diversitatea de opinii şi păreri , să accepte să fie criticat atunci când greşeşte . Asta e liderul dorit de oameni . Nu să înjuri şi să ameninţi atunci când nu îţi convine . Psd Argeş , nu e proprietatea ta personală , nu e poftă şi hatârul tău , nu dai tu afară membrii numai pentru că e dorinţa ta şi pentru că nu sunt de acord cu tine şi îşi postează părerile lor şi a altora .

Mama mea a fost învăţătoare şi de curând a suferit un AVC din cauza căruia nu mai poate merge şi nu îţi permit ţie, Manzana să îmi înjuri morţii mamei şi să mă înjuri că la uşa cortului din spatele unui telefon ca un laş şi că ultimul golan de pe stradă .

Eu nu te-am jignit şi nu te-am înjurat niciodată nici pe tine nici pe alţi colegi , indiferent că nu am fost de acord cu opiniile tale sau ale altora . Am acceptat totdeauna că fiecare să aibă opinia lui , că de asta Psd e încă , un partid democratic , am criticat atunci când cineva a întins coarda sau a criticat un alt coleg cu o expertiză mult mai bună decât a lui , dar niciodată nu am înjurat un coleg .

Astăzi ţi-ai dat aramă pe fata , astăzi ţi-ai arătat adevărata faţă întunecată , astăzi ai demonstrat încă o dată că eşti un prm-ist şi nu un Psd -ist cu ştaif şi nu pot accepta că cel pe care l-am ajutat să devină preşedinte ,să mă jignească , să îmi înjure familia , prietenii , colegii din partid . Băutura pe care o consumi zilnic , te face să te exprimi golăneşte şi să te porţi execrabil faţă de colegi primari sau faţă de un coleg parlamentar şi te descalifica şi că , coleg şi ca preşedinte .

Am fost la cele două cele mai bune licee din Piteşti , Bălcescu ( Brătianu ) şi Zinca Golescu , am făcut facultatea la timp după liceu şi nu orice facultate ci cea mai bună , Medicina , mi-am riscat viaţa în timpul revoluţiei , am condus organizaţia Argeş, ca preşedinte FSN la 27 de ani , tot la 27 de ani am fost cel mai tânăr deputat din primul parlament al României , am condus comisia de politică externă şi am fost Preşedintele delegaţiei României la NATO , sunt deputat la al treilea mandat , am fost vicepreşedintele comisiei de afaceri europene şi al comisiei de transporturi şi infrastructura , preşedintele Psd Diaspora şi Chestorul Parlamentului , nu m-ai luat de pe drumuri , nu m-ai adus tu acum 25 de ani în Psd , nu m-am plimbat ca tine prin trei partide diferite , şi nu îţi permit nici ţie nici altora să mă jignească , să mă ameninţe , să mă înjure , numai şi numai pentru că nu susţin aceasta conducere naţională dezastruoasă şi ilegală a partidului nostru , partid în care ai ajuns şi tu !

Mâine îţi voi face plângere penală pentru ameninţare şi îţi fac proces pentru calomnie şi denigrare , pentru că eu folosesc pârghiile legale şi nu ameninţările , înjurăturile şi calomnia . Iar pentru cum te-ai manifestat astăzi , să îţi fie ruşine Ion Manzana , o să plece lumea de lângă tine , halal preşedinte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri