Caută
Close this search box.

Bănicioiu: ”Oamenii fac ce văd la lideri! Începeți prin a nu mai oferi imagini penibile cu miniștri și oficiali fără măști”

Un fost ministru vorbește despre avertismentul doctorului Bubenek, spunând că în lipsa unor măsuri rapide, lucrurile vor scăpa de sub control.

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, este nemulțumit de modul în care autoritățile gestionează pandemia de coronavirus. Într-un text scris pe Facebook, Bănicioiu spune că ”se pierde timp esențial fără a elebora o strategie clară și un ghid de bune practici pentru a fi urmate.”

„Așa cum se vede din avertismentul dr. Bubenek (pe care personal îl respect foarte mult și în care am și încredere mare) consider că lucrurile tind să scape de sub control dacă nu sunt luate măsuri la timp. Iar bagatelizăm și întârziem să făcem pași concreți ca și la începutul crizei (vă mai aduceți aminte!? Nu era niciun motiv de îngrijorare și trebuiau făcute anticipate – așa ziceau Orban, Tătaru și PNL atunci). Consider că Ministerul Sănătății pierde timp esențial fără a elebora o strategie clară și un ghid de bune practici pentru a fi urmate.

Mă uit la Nelu Tataru de câteva zile și văd că nu poate spune nimic concret decât că unii politicieni i-au nesocotit mesajul – care mesaj!? Că nu zice nimic! Aflăm din raportările zilnice că au crescut cazurile, nu trebuie să ne traducă el nimic. Eu cred că el încearcă să-și certe colegii de partid care continuă să ignore avertismentele medicilor făcând tot felul de bairamuri și petreceri în ciuda restricțiilor impuse de medici, dar nu are curaj sa-i numeasca ! Se plânge Nelu Tataru că nu respectă nimeni regulile- care reguli, domnule Tataru? Că ați uitat să le puneti? Vreți să nu mai fie petreceri și hore pe litoral (așa ca la petrecerile PNL-iștilor)? Dați ordine clare atunci!

Pe dl Vela îl cunoașteți??? El este ministrul de interne! V-ar putea ajuta cu asta! Nu poartă lumea măști ???Păi, ce dvs cu colegii dvs din PNL purtați? Fac și oamenii ce văd la conducători! începeți în primul rând să nu mai oferiți imagini penibile cu miniștri și oficiali fără măști (vezi cheful din biroul lui Orban pe când noi toți restul stateam în casă, apropos i-ați zis ceva despre asta ? Sau la el vă referiți că nesocotește recomandările medicilor? V-ați gândit cumva și la alte măsuri specfice pentru anumite contexte și evoluții?”, a scris Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri