Caută
Close this search box.

Cheloo va crede în existenţa coronavirus când morţii vor fi adunaţi cu roaba, din şanţuri

cheloo

Cheloo, membru al trupei Paraziţii, îi îndeamnă pe români să nu mai poarte masca de protecţie. „O să cred în virusul-vedetă doar în momentul în care morţii vor fi adunaţi din şanţuri, cu buldozerele”, anunţă Cheloo.

“Vorbim de lucruri logice până la urmă. Vorbim de un raport între măsurile care s-au relaxat şi felul în care populaţia a înţeles să respecte sau să nu respecte aceste măsuri, aşa relaxate cum sunt. În momentul în care oamenii nu respecta măsurile, nu se poate întâmpla decât un singur lucru, mai ales pe fondul relaxării, anume creşterea numărului de cazuri.

Practic, de la începutul lunii iunie, am ajuns la un număr bazal de reproducere de peste 1. Reamintesc că numărul bazal peste 1 înseamnă o creştere a epidemiei”, a declarat medicul Emilian Popovici.

“Dacă mergem după scenariul de 1.1, făcut de dl Valentin Parvu şi ne gândim că acest număr bazal se va menţine, practic, în jurul datei de 23 august vom avea în jur de 800 de infecţii noi pe zi, ceea ce va însemna o corespondenţă în Terapia Intensivă de peste 500 de cazuri.

Aceasta este o situaţie pe care sistemul ar trebui să o poată gestiona. Dar, ne putem pune întrebarea, dacă această situaţie vă persistă, ce se va întâmpla în septembrie? Chiar dacă se menţine un număr bazal de reproducere, să zicem, relativ stabil, în timp numărul de cazuri în AŢI va creşte. Lucrurile trebuie reglate după aceste cifre, care nu pot greşi semnificativ, pentru că, până acum, proiecţiile au fost corecte”, a adăugat specialistul.

“Dacă acest număr bazal de referinţă ar creşte la 1.2, într-o perspectivă de câteva săptămâni din momentul în care s-ar produce această creştere, s-ar putea ajunge la cifre mult mai mari, în sensul că s-ar putea ajunge la 2.000 de cazuri noi pe zi, ceea ce a însemna o corespodenta de 1.400 de cazuri în Terapie Intensivă”, atrage atenţia Emilian Popovici.

Cheloo, membru al trupei Paraziţii, îi îndeamnă în schimb pe români să nu mai poarte masca de protecţie.

„Asasinat administrativ al spiritului. #refuzdebotnita! Spitalele refuză să interneze pacienţi cu simptome de Covid. Oameni cu temperatura de peste 38°, stare generală proastă şi tuse accentuată, sunt trimişi în izolare la domiciliu, fără a fi testaţi. Testele se fac pe programare şi, până când le vine rândul, liber la promenadă. În schimb, Arafat induce panica în rândurile populaţiei. Matematica fricii. Ţine-i înspăimântaţi şi vinde-le botniţe. O să ajungem să fim obligaţi să ne cumpărăm,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunăstarea lui Arafat“, a scris Cheloo, pe Facebook.

El a continuat prin a anunţa şi o revoltă personală, o modalitate prin care va sfida sistemul pervers.

„Botniţa lui Lady Arafat mă insulta! Făcând parte din categoria celor care nu contează decât în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abţinându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânză şi alte alimente de bază din magazine.

O să cumpăr, ce nu reuşesc să produc în grădina proprie, de la ţăranii care nu au loc să-şi vândă produsele în supermarket sau piaţă. Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevărat, nevoie. Vă urez un Covid pacut în continuare! P.S. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morţii vor fi adunaţi din şanţuri, cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie“, a scris Cheloo, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri