Marcel Ciolacu a declarat că a sunat miercuri la local și și-a cerut scuze managerei şaormeriei. În numele lui şi al deputaţilor scandalagii Adrian Solomon și Irinel Stativă.

Şeful interimar al PSD a descris, la Digi24, cum vede remarcile rasiste făcute de colegul său de partid, Adrian Solomon, președintele Comisiei pentru muncă din Camera Deputaților, pentru care s-a sesizat şi CNCD:

„Nu știu cât de profunde au fost”.

„Întreg incidentul este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei în BPN. Cred că cunoașteți faptul că eu am luat decizia de a descentraliza decizia în partid.

Dacă mă întrebați de vreo sancțiune în ceea ce-i privește pe cei doi parlamentari, colegi de-ai mei, cred că este responsabilitatea organizației din care fac parte.

Au și bune, și rele. E și decizia locală în ceea ce privește pe cine pui pe liste sau cu cine faci alianțe dar îți vine și răspunderea pentru anumite astfel de acțiuni.

Cei doi domni, când se va termina acest mandat, vor avea mai mult timp de reflecție asupra acestei manifestări. Nu din atitudinea lor am ajuns la un număr record de infestări (sic!).

Reforma unui partid nu înseamnă că vine unul cu toiagul și cu sabia dreptății și împarte dreptate în interiorul partidului”, a declarat președintele Camerei Deputaților.

„Am o opinie personală. Am sunat azi la șaormerie și am vorbit cu managera de acolo și mi-am cerut scuze în numele meu personal, chiar și al colegilor mei, pentru acest incident. Mi se pare un lucru de bun simț”, a precizat Ciolacu.

150 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =