Caută
Close this search box.

Ciolacu nu crede în evidenţe, după scandalul PSD-iştilor din şaormerie: Să aflăm adevărul!

psd

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat neîncrezător după scandalul colegilor săi de partid, deputații Solomon și Stativă, prezentat marți dimineață de Poliție în mod oficial, printr-un comunicat de presă.

„În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public„. Acesta a fost comunicatul transmis presei marți dimineața de către Poliție, în legătură cu deputații PSD Adrian Solomon și Ionel Stativă.

Întrebat de Digi24.ro care este reacția sa, în calitate de șef al PSD, față de comportamentul deputaților Solomon și Stativă, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Să aflăm adevărul”.

Acesta a susținut că nu a discutat cu cei doi parlamentari ai PSD, vrând să afle de la ei adevărul, dar nu foarte repede, ci după terminarea activităților în Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri