Caută
Close this search box.

Coronasceptici. Mugur Mihăescu de la Vacanța Mare: „Nu suntem o naţie de sclavi!” VIDEO

Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu de la Vacanţa Mare devine treptat unul dintre liderii cornascepticilor din România. Câteva zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de legea carantinei.

Participanţii au scandat „Demisia! Demisia!”, „Noi nu suntem o naţie de sclavi!”, „Libertate! libertate!”, „Hai în piaţă!”. Printre cei care au ţinut discursuri s-a aflat şi Mugur Mihăescu, proprietar a două terase în Centrul Vechi din Bucureşti şi consilier al Gabrielei Firea.

”Nu mi-a fost frică atunci (în 1989) nu mi-e frică acum! Să apărăm cu toţii România. Să nu ne mai învrăjbim, să nu ne dăm capete în gura unul altuia! Libertatea e ceva cu care ne naştem. Fiţi civilizaţi, fiţi decenţi. Cel mai greu e să facem revoluţia aici. Stilul ăsta de revoluţie l-aş dori de la societatea asta. (…) Cine spunea că n-am curajul să ies în piaţă şi să mă ascund în faţa unui calculator. N-am făcut-o în ’89 şi nu o fac nici acum”, a spus Mihăescu.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat că au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri