Două cazuri pozitive la noul coronavirus în staff-ul echipei de fotbal Universitatea Craiova au fost înregistrate la noile testări, a anunţat clubul, joi seara.

”Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staff-ului Universităţii Craiova. Vestea bună este ca toţi fotbaliştii noştri sunt negativi, având un singur test neconcludent”, se arată în comunicatul clubului din Bănie, care nu dezvăluie identitatea membrilor pozitivi.

Luni, Universitatea anunţa că un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19, iar un alt membru al staff-ului avea un rezultat neconcludent. Marţi, clubul a precizat că rezultatul neconcludent a ieşit negativ la retestare.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţi şi jucători ai cluburilor Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către DSP.

În Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.