Cruzime fără margini într-o localitate din județul Brașov. Un adolescent a fost ținut în condiții mizere și forțat să muncească la o stână care aparținea fiului primarului, spun procurorii.

Aceștia au descoperit că, în urmă cu câteva zile, minorul ar fi evadat de la stână, dar patronul l-ar fi prins și l-ar fi bătut crunt.

Încă din iarnă băiatul de 16 ani ar fi fost luat de acasă și forțat să muncească la stâna din Crizbav, potrivit TVR. Familia spune că băiatul ar fi încercat de mai multe ori să scape din mâinile celui care devenise stăpânul său și care l-ar fi bătut și nici nu l-ar fi plătit.

Săptămâna trecută a încercat din nou să evadeze, dar a fost prins și dus înapoi la stână, unde a fost pedepsit. Când a reușit să scape din chinuri, adolescentul a mers acasă și i-a povestit tatălui tot ce a îndurat. Băiatul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, apoi a fost preluat de asistenții sociali.

Șocant este că nimeni nu știa ce întâmplă la stâna de la marginea comunei Crizbav.

FOTO: captură TVR

Tatăl agresorului este chiar primarul localității. Fiul primarului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de vătămare corporală și lipsire de libertate în mod ilegal.

1.168 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here