Caută
Close this search box.

Cum s-a umplut de bani de la PSD fostul jurnalist Cristian Zărescu

cristian zărescu

În 2018, fostul jurnalist Cristian Zărescu şi-a amintit cã deţinea din 2012 un teren extravilan de 1.200 mp, în Sãruleşti. Tot în 2018, deşi nu avea resurse financiare, Zărescu a cumpãrat jumãtate dintr-o vilã din Bragadiru, al cãrei proprietar figura fostul şef ADP4, Marian Goleac, trimis în judecatã de DNA, pentru cã şi-a falsificat diplomele de studii.

În 2020, Zărescu îşi mai aminteşte, dupã 8 ani, cã mai are un teren intravilan în Dârăşti, dezvăluie Curentul.

Pânã în primãvara anului 2016, Cristian Zărescu a fost unul dintre jurnaliştii de teren cunoscuţi în România. Insã, ca orice jurnalist de rând care primea salariul minim pe economie pe cartea de muncã şi restul de bani ca drepturi de autor, acesta era cunoscut drept un tip foarte modest din punct de vedere financiar. Atât de modest, încât, uneori, nu-şi permitea sã-şi cumpere un kilogram de ardei gras din piaţã pe motiv cã este foarte scump.

Anul 2016 a fost însã şansa expasiunii financiare a lui Cristian Zãrescu. Atunci, cu ocazia alegerilor locale Cristian Zãrescu, a decis sã pãrãseascã brusc mass-media şi sã se alãture staff-ului de campanie al primarului interimar din acel moment al Sectorului 4, pesedistul Daniel Bãluţã, care a şi câştigat alegerile locale din acel an.

Dovedind abilitãţile unui bun executant de ordine (uneori îndeplinite cu un zel ce excede cadrul legal), Zărescu s-a transformat rapid dintr-un jurnalist combativ într-o rotiţã componentã a unui mecanism tenebros care susţine funcţionarea gãunoasã a Primãriei sector 4.

Deşi necunoscãtor al administraţiei publice locale, datoritã abilitãţilor sale de a se orienta şi conforma, Cristian Zărescu a reuşit în doar patru ani sã devinã cunoscut în Primãria sector 4 drept mâna dreaptã a primarului Daniel Bãluţã.

Urmare a misiunilor îndeplinite cu succes în beneficiul şefului sãu direct, la începutul anului 2019 Zărescu a fost promovat de primarul Bãluţã drept coordonator al departamentului online de “forță de reacție rapidă” al PSD Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri