Caută
Close this search box.

Dana Budeanu trăieşte o poveste de dragoste cu fiul unui PSD-ist celebru

dana budeanu

După divorţul de Radu Budeanu, fiul Deliei Budeanu, Dana Budeanu, mamă a două fiice gemene, a devenit cunoscută după ce a dat verdicte în modă, legate de ţinutele vedetelor de pe la noi.

După ce şi-a pierdut jobul, Dana Budeanu a început să aplice aceleaşi verdicte pe Internet, bagându-se şi în cloaca politică autohtonă, cu un limbaj care a făcut-o rapid foarte cunoscută în online.

Nu şi-a schimbat numai locul de muncă, ci şi viaţa personală. În viața de toate zilele, „celebra” Dana trăieşte o poveste de dragoste cu nimeni altul decât Andrei Hrebenciuc, aşa cum susţine revista Tabu.

Se zvonește pe la colțuri că Budeanu trăiește o poveste de dragoste mai specială cu un bărbat care a fost însurat atunci când l-a cunoscut.

Bărbatul, care este un cuceritor înnăscut, ar fi avut o relație în trecut cu Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu. Cu toate că tatăl lui Andrei Hrebenciuc a fost la cuțite cu fostul președinte, cei doi tineri au sfidat rivalitățile părinților și au avut parte de o frumoasă poveste, care s-a terminat în anul 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri