Caută
Close this search box.

Daniel Băluţă (PSD Sector 4) ar candida ca independent, pe reţeta Oprescu, ca şi Robert Negoiţă

daniel băluţă

După Robert Negoiţă, şi primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă (PSD), ar intenţiona să candideze ca independent la alegerile locale. El crede că PSD îl trage în jos.

Întrebat dacă va concura pe listele social-democraţilor la alegeri, Băluţă s-a eschivat să ofere un răspuns tranşant şi a oferit imaginea primarului care ia distanţă faţă de politic, deci implicit de PSD.

„În aceşti patru ani de mandat, am făcut 95% administraţie şi foarte puţină politică, pentru că administraţia publică este doar despre oameni şi nu despre partide politice. În momentul în care se va face anunţul candidaturii, vă voi transmite şi eu, văzând interesul dumneavoastră, răspunsul la această întrebare”, a transmis spus Daniel Băluţă.

Răspunsul lui Băluţă vine în contextul în care, într-o şedinţă a BPN, mai mulţi lideri PSD şi-ar fi exprimat această temere, susţin surse social-democrate.

Potrivit surselor, actualul edil şi-ar fi comandat sondaje din care a reieşit că, dacă intră în cursă independent, are peste 50% dintre voturile alegătorilor. Mai mult, popularitatea sa este mai mare decât scorul partidului, astfel că o candidatură independentă l-ar avantaja.

Recent, şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că „nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă”.

”După aproape 20 de ani de când am început aventura politica, dedicându-mi toate energiile şi priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simţit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol”, a scris Negoiţă.

„Anunţ public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă”, a adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri