Caută
Close this search box.

De puţin timp, Traian Berbeceanu este membru PNL!

Traian Berbeceanu

Florin Oancea, primarul oraşului Deva, a anunţat pe pagina personală de Facebook că Traian Berbeceanu s-a înscris în Partidul Naţional Liberal.

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu spune că nu vizează nici o funcţie de conducere şi că nu îşi doreşte un loc pe listele de candidaţi.

„De ce acum? Pentru că, cred cu tărie, este momentul ca în viaţa tuturor partidelor să apară oameni noi, care până acum nu au mai fost implicaţi politic.

Pentru că am hotărât să nu mai privesc de pe margine, să mă implic, să nu mai fiu nevoit să invoc eternul ‘in locul lor aşa aş face’.

Şi nu în ultimul rând, pentru că am dreptul!

De ce PNL? Pentru că mereu am avut simpatii liberale.

Pentru că în organizaţiile din judeţul meu sunt oameni minunaţi, dedicaţi comunităţilor locale, gospodari care deja au demonstrat că merită, cu prisosinţă, votul oamenilor.

Pentru că în ultima perioadă de timp am avut şansa să cunosc lideri naţionali, oameni valoroşi, buni profesionişti, convingându-mă personal de bunele lor intenţii.

Pentru că, în condiţiile unei guvernări pline de greutăţi inimaginabile, am simţit grijă faţă de cetăţeni, preocuparea pentru sănătatea şi siguranţă acestora în detrimentul cumulului de capital electoral.

Pentru că este partidul care poate să repornească România.

Pentru că PNL! Unde în PNL? Jos, la talpă, în linia întâi. Voi fi un simplu membru de partid, fără să vizez vreo funcţie de conducere.

Nu mă interesează vreo candidatură personală, nu îmi doresc niciun loc pe vreo listă. Dar voi susţine, cu toată puterea şi priceperea, candidaţii desemnaţi, având convingerea că, împreună, avem şansa să schimbăm ‘culoarea’ judeţului”, anunţă Berbeceanu.

Fostul comisar Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL, a anunţat preşedintele PNL Deva, Florin Oancea. Oancea a postat mai multe fotografii pe Facebook, în care apare alături de Berbeceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri